Schaken voor de jeugd en senioren

JEUGD:

Vrijdagavond 19:00 - 20:00 uur Stap 1 (VOL) en 2  (VOL). Beide groepen zitten vol. U kunt verzoeken om uw kind op de wachtlijst te plaatsen door een bericht te zenden aan Jeugdleider Fong Li Caljé,   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdagavond 20:15 - 21:3- uur Stap 3, en 4. Dit zijn groepen met ver gevordere kinderen. Een paar keer komen kijken is het advies, en daarna te beslissen. Daarna kunt u uw zoon of dochter online inschrijven bij de Schaakvereniging Voorburg. Hiervoor kunt u het inschrijfformulier gebruiken bij de menukeuze LID WORDEN.

SENIOREN

Maak kennis met onze vereniging op dinsdagavond 19:45 uur. U kunt gewoon binnenlopen. Gaat u in het vervolg meespelen, dan kunt u na drie avonden beslissen of u lid wilt worden.

2020  Schaakvereniging Voorburg